Hansens Patent

Dec 11, 2016

10. Internationales Klassik-Tauchertreffen


10. Internationales Klassik-Tauchertreffen
17. og 18. juni 2017

Neustadt an der Weinstrasse – Lingenfelder See

I 2016 deltog formand Paul Erik Christensen og undertegnede i dette arrangement. Vi kan ikke deltage i år, men jeg vil gerne benytte lejligheden til at gøre opmærksom på dette spændende arrangement, som fra det blev afholdt første gang i 2008 er vokser til mere end 60 deltagere fra 14 forskellige nationer. Arrangementet er fordelt over 2 dage, og der er rig lejlighed til at møde andre dykkehistorisk interesserede og udbygge netværket.

 

Om lørdagen er der foredrag og middag. Dagen efter er der marked for dykkerudstyr i det fri. Udvalget af tungdykkerudstyr er begrænset her, til gengæld er udvalget at lungeautomater fra hele perioden, hvor de blev fremstillet og af utrolig mange fabrikater, overvældende.  Her er der rig lejlighed til at erhverve sig en dykbar historisk lungeautomat eller blot studere de mange interessante automater, hvor udstillerne som reglen har en god viden om det de udstiller og sælger. Dagen og arrangementet afsluttes med en middag.

Har du lyst til at tage turen syd på eller evt. kombinere arrangementet med ferien, kan jeg anbefale arrangementet. I øvrigt er dette placeret midt i den tyske asparges sæson, hvor man ikke skal lede længe på menukortet, inden man finder de store blege sprøddampe asparges, der serveres med kartofler og smeltet smør. Det er en herlig spise, som godt kan gøre en til vegetar for en dag.

Vedhæftet finder du indbydelsen til arrangementet. Har du lyst og mulighed for at deltage, skal du rette henvendelse til Franz Rothbrust, som løbende udsender opdateret program og deltagerliste.

Se program...

Mange hilsner
Sven Erik Jørgensen